ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους» (vid)

Ανυπομονεί να παίξει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Τζέιμς Γκιστ.

Γκιστ: «Για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους» (vid)

Ολοι ζουν και αναπνέουν στον Παναθηναϊκό για το αποψινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, οι “πράσινοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και ο Τζέιμς Γκιστ ανυπομονεί να αγωνιστεί, όπως δήλωσε στην κάμερα της ΚΑΕ.

«Θέλουμε να νικήσουμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι απίστευτη, το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Γι’αυτά τα παιχνίδια δουλεύουμε σκληρά και είμαι ενθουσιασμένος. Για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους. Το «κλειδί» είναι η άμυνα, οι σωστές επιλογές, να μην έχουμε άγχος και να κάνομε το παιχνίδι μας. Έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες, αν όχι την καλύτερη στην Ευρώπη. Πιστεύω αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο που ξέρουμε θα τα πάμε καλά», ανέφερε ο Τζέιμς Γκιστ.

«Θέλουμε να νικήσουμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι απίστευτη, το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Γι’αυτά τα παιχνίδια δουλεύουμε σκληρά και είμαι ενθουσιασμένος. Για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους. Το «κλειδί» είναι η άμυνα, οι σωστές επιλογές, να μην έχουμε άγχος και να κάνομε το παιχνίδι μας. Έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες, αν όχι την καλύτερη στην Ευρώπη. Πιστεύω αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο που ξέρουμε θα τα πάμε καλά», ανέφερε ο πολύπειρος σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods ενόψει του ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ (21:15, Novasports 1)

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...