ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει στην προπόνηση ο Μολέδο – Δεν έχει βγάλει εισιτήρια για Βραζιλία

Διαψεύδεται από το περιβάλλον του Ροντρίγκο Μολέδο η πληροφορία ότι έχει βγάλει εισιτήρια για να αναχωρήσει για τη Βραζιλία.

Πάει στην προπόνηση ο Μολέδο - Δεν έχει βγάλει εισιτήρια για Βραζιλία

Τα σενάρια τις τελευταίες ώρες για το μέλλον του Ροντρίγκο Μολέδο, μετά και τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την Ιντερνασιονάλ, δίνουν και παίρνουν. Αν εντός της ημέρας υπάρξει κατάληξη στις συζητήσεις των δυο πλευρών, ο Βραζιλιάνος θα αναχωρήσει άμεσα για την πατρίδα του.

Από το περιβάλλον του, πάντως, διαψεύδεται η πληροφορία ότι έχει ήδη κλείσει εισιτήρια για να φύγει. Ο ποδοσφαιριστής θα δώσει κανονικά το “παρών” στη σημερινή προπόνηση στο Κορωπί. Αν επέλθει συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ιντερνασιονάλ θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και θα ταξιδέψει στην πατρίδα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.