ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θανάσης: «Χάσαμε το momentum μετά τη διακοπή»

Οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θανάσης: «Χάσαμε το momentum μετά τη διακοπή»

Aναλυτικά:

Είναι πάντα δύσκολο όταν χάνεις για δυο μπάλες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Είμαστε παιδιά που παλεύουν κάθε παιχνίδι. Δεν είμαστε πλήρης. Από εκεί και πέρα πρέπει να καλύψουμε το κενό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τέλος, ειδικά κόντρα σε ομάδες όπως η Φενέρ και η ΤΣΣΚΑ.

Για την κούραση: «Ήταν κομβικό σημείο και πάντα όταν ένα παιχνίδι έχεις παίξει καλύτερα. Το σημείο κλειδί ήταν η διακοπή που ενώ είχαμε το μομέντουμ το χάσαμε. Ξέρω ότι είμαστε άνθρωποι, αλλά είμαστε και επαγγελματίες. Δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τίποτα».

Για το πλάνο της ομάδας: «Παίξαμε καλύτερα. Χτυπήσαμε σε κάθε σκριν και κάθε αδυναμία τους, αλλά στο μπάσκετ δεν έρχεται πάντα όπως το θέλεις το αποτέλεσμα. Εγώ αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ψήφισε. Χαίρομαι που ο Γιάννης εκπροσωπεί την Ελλάδα στο All Star και θα είναι για δεύτερη σερί χρονιά βασικός!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...