ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Περήφανος για τους παίκτες μου, πρέπει να συνεχίσουμε»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τι είπε για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και τα σημεία που γύρισαν το ματς υπέρ των Ρώσων.

Πασκουάλ: «Περήφανος για τους παίκτες μου, πρέπει να συνεχίσουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού προπονητή:

«Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που δημιούργησαν θαυμάσια ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Θεωρώ ότι χάσαμε το ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο. Χάσαμε τέσσερα λέι απ κάτω από το καλάθι, τέσσερα ελεύθερα τρίποντα και θεωρώ ότι γι’ αυτόν τον λόγο δεν πήραμε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεφύγαμε με δέκα πόντους διαφορά, αλλά σε αυτό το σημείο ήμασταν άτυχοι καθώς σταμάτησε το παιχνίδι για 5-6 λεπτά. Μετά έγινε το τρίτο φάουλ του Σίνγκλετον, χάσαμε λέι απ και σκόραραν τρίποντο και γύρισε στο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ. Μετά είχαμε ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά δύο καλάθια στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τους Ντε Κολό και Ροντρίγκεθ έκριναν το παιχνίδι. Νιώθω περήφανος για τους παίκτες και την προσπάθειά τους και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το χρόνο που χρειάστηκαν οι διαιτητές για να αποφασίσουν αν το φάουλ του Σίνγκλετον ήταν αντιαθλητικό: «Δεν είπα ότι έκαναν λάθος οι διαιτητές. Είπα ότι είχαμε ατυχία. Ενώ τα πηγαίναμε καλά σταμάτησε το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ήταν αντιαθλητικό. Δεν παραπονέθηκα για τη διαιτησία. Αυτήν την εβδομάδα σε δύο παιχνίδια δεν είχαμε τύχη σε κανένα από τα δύο ματς».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.145 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα του έχει εξελιχθεί σε σχέση με πέρσι: «Πιστεύω ότι είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε κάθε αντίπαλο μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλλά είναι θετικό ότι παλεύουμε μέχρι τέλους κι αυτό ειναι σημαντικό. Ξέραμε από την αρχή της σεζόν το καλεντάρι που ήταν δύσκολο, αντιμετωπίσαμε Μπαρτσελόνα, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό και τα πήγαμε αρκετά καλά. Τώρα είχαμε διπλή αγωνιστική με Φενέρ και ΤΣΣΚΑ. Τώρα έχουμε την πίεση ότι πρέπει να κερδίσουμε την πίεση ότι πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έρχονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...