ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόμβα μεγατόνων από την Μπαρτσελόνα!

Νέα σούπερ μεταγραφή για τους Καταλανούς!

Βόμβα μεγατόνων από την Μπαρτσελόνα!

Λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του Κουτίνιο η Sport αποκαλύπτει ότι η Μπαρτσελόνα έχει κλείσει ήδη από τώρα και την πρώτη της μεταγραφή για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Τον Αντουάν Γκριζμάν…

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του καταλανικού ΜΜΕ η Μπάρτσα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, έχοντας μάλιστα, δεσμευτεί και εγγράφως μαζί του. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που μπορεί να τον θεωρεί ήδη δικό της.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο δεσμεύονται για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Πώς; Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα πως θα τον αποκτήσει από την Ατλέτικο, και εκείνος από την πλευρά του ότι θα υπογράψει μόνο σε εκείνη.

Εάν κάτι από τα δύο δεν υλοποιηθεί, τότε η πλευρά που θα είναι και υπεύθυνη για αυτό θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό ως πρόστιμο.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η ρήτρα του Γκριζμάν με την Ατλέτικο είναι στα 100 εκ. ευρώ, αλλά η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Ατλέτικο για να τον κλείσε και με μικρότερο ποσό.

Βέβαια, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η ενέργεια από την Μπαρτσελόνα, να έχει υπογράψει ιδιωτικο συμφωνητικό με παίκτη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ είναι παράνομη. Στην περίπτωση που η Ατλέτικο έχει αποδείξεις ότι συμβαίνει αυτό και το καταγγείλει τότε κινδεύει με τιμωρία.

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...