ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόμβα μεγατόνων από την Μπαρτσελόνα!

Νέα σούπερ μεταγραφή για τους Καταλανούς!

Βόμβα μεγατόνων από την Μπαρτσελόνα!

Λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του Κουτίνιο η Sport αποκαλύπτει ότι η Μπαρτσελόνα έχει κλείσει ήδη από τώρα και την πρώτη της μεταγραφή για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Τον Αντουάν Γκριζμάν…

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του καταλανικού ΜΜΕ η Μπάρτσα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, έχοντας μάλιστα, δεσμευτεί και εγγράφως μαζί του. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που μπορεί να τον θεωρεί ήδη δικό της.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ 16.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο δεσμεύονται για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Πώς; Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα πως θα τον αποκτήσει από την Ατλέτικο, και εκείνος από την πλευρά του ότι θα υπογράψει μόνο σε εκείνη.

Εάν κάτι από τα δύο δεν υλοποιηθεί, τότε η πλευρά που θα είναι και υπεύθυνη για αυτό θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό ως πρόστιμο.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η ρήτρα του Γκριζμάν με την Ατλέτικο είναι στα 100 εκ. ευρώ, αλλά η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Ατλέτικο για να τον κλείσε και με μικρότερο ποσό.

Βέβαια, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η ενέργεια από την Μπαρτσελόνα, να έχει υπογράψει ιδιωτικο συμφωνητικό με παίκτη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ είναι παράνομη. Στην περίπτωση που η Ατλέτικο έχει αποδείξεις ότι συμβαίνει αυτό και το καταγγείλει τότε κινδεύει με τιμωρία.

Πηγή: sportfm.gr

loading...