ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση για Ουζουνίδη στη Λεωφόρο!

Τι συνέβη στη Λεωφόρο μετά την επίτευξη του τέταρτου γκολ του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας.

Αποθέωση για Ουζουνίδη στη Λεωφόρο!

Έπειτα από αρκετό καιρό, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια άνετη νίκη, επικρατώντας με 4-0 της Κέρκυρας στη Λεωφόρο, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο.

Οι οπαδοί της ομάδας δεν δίστασαν να αποθεώσουν εν χορώ τον Μαρίνο Ουζουνίδη και λίγο μετά την επίτευξη του τέταρτου γκολ από τον Άλτμαν, ακούστηκε στη Λεωφόρο το αποθεωτικό σύνθημα για τον Εβρίτη τεχνικό (Ουζουνίδης οέ οέ οέ).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παρέμεινε ψύχραιμος και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίηση για την εικόνα των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.