ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέες αντιδράσεις του κόσμου – Πήγαν στο μαγαζί της Μπαλωμένου

Μετά την επίσκεψη των οπαδών στο σπίτι του Αλαφούζου, μια ομάδα περίπου 30 ατόμων πήγαν σήμερα στο μεσημέρι στο μαγαζί της Αθηνάς Μπαλωμένου, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν φέιγ βολάν.

Νέες αντιδράσεις του κόσμου – Πήγαν στο μαγαζί της Μπαλωμένου

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγαπημένος τους σύλλογος και για την οποία κατηγορούν τη διοίκηση Γιάννη Αλαφούζου.

Μετά την επίσκεψη στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου το βράδυ της Παρασκευής, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ με την ΤΣΣΚΑ από περίπου 100 φιλάθλους, μια ομάδα περίπου 30 ατόμων πήγαν σήμερα το μεσημέρι στο μαγαζί της Αθηνάς Μπαλωμένου στο κέντρο της Αθήνας.

Χωρίς η κατάσταση να ξεφύγει, οι οπαδοί φώναξαν κάποια συνθήματα, πέταξαν φέιγ βολάν και αποχώρησαν από το σημείο, δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται ωστόσο για ακόμα μια ένδειξη διαμαρτυρίας των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αναμένεται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.