ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ σε Αμβούργο και Μαδρίτη

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Με τα γκολ σε Αμβούργο και Μαδρίτη

“Γεμάτο” το σημερινό κουπόνι, με δράση σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε έξι συνολικά προτάσεις! Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από το “μενού” δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική επιλογή! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά που προκύπτουν από το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου!

Σκοράρουν στο Αμβούργο

Ξεκινάμε από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Αμβούργο – Κολωνία. Με την “πλάτη στον τοίχο” είναι οι δύο ομάδες, φιγουράρουν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, ειδικά οι φιλοξενούμενοι αν δεν κερδίσουν σήμερα, τότε θα δοyν την απόστασή τους από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή στην κατηγορία να αυξάνεται ακόμη περισσότερο. Είναι υποχρεωμένες να κυνηγήσουν αμφότερες τη νίκη, αμυντικά καμία δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη και επιλογή μας θα αποτελέσει το Goal / Goal σε απόδοση 1.90.

Με τα γκολ στη Μαδρίτη

Συνεχίζουμε με Α’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα. Από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Σεβίλλη στο Κύπελλο έρχεται η ομάδα του Σιμεόνε, σήμερα θέλει να βγάλει αντίδραση, απέναντι σε μία Χιρόνα η οποία την προηγούμενη αγωνιστική θριάμβευσε επί της Λας Πάλμας, διασύροντάς τη με 6-0! Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι Μαδριλένοι είναι σήμερα το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είναι ένα σύνολο με επιθετικές αρετές που μπορεί να σκοράρει. Αξίζει να ασχοληθούμε στοιχηματικά με το Over 2.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.90.

Ανταγωνιστική η Πλίμουθ

Περνάμε στην Α’ Αγγλίας και τον αγώνα Πλίμουθ – Γουίγκαν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, “τρέχουν” αήττητο σερί οκτώ αγώνων (5-3-0), ενώ σήμερα θα αγωνιστούν και για τον συμπαίκτη τους, ‘Εντουαρντς, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο και δίνει τη δική του “μάχη”. Υποδέχονται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Γουίγκαν, η οποία προέρχεται από τον μεσοβδόμαδο θρίαμβο στο Κύπελλο επί της Μπόρνμουθ (3-0). Σίγουρα, η Πλίμουθ δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά μπορεί να βάλει δύσκολα στους “λάτικς”, όντας αποτελεσματική στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Θα πάμε με το χάντικαπ +1 γκολ των γηπεδούχων, σε απόδοση 2.00 (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Πλίμουθ ή ισοπαλίας. Αν η Πλίμουθ ηττηθεί με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

“Καθαρίζει” η ΑΕΚ

Πάμε στα… δικά μας και τον αγώνα Λάρισα – ΑΕΚ. Τρεις διαδοχικές ήττες μετρά η ΑΕΛ σε Σούπερλιγκ και Κύπελλο, από Αστέρα Τρίπολης (3-1 εκτός), Ξάνθη (2-0 εκτός) και Ολυμπιακό (0-3 εντός). Η Ένωση, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει να ηττηθεί από τις 23/10 και το ματς με τον Ατρόμητο (0-1). Σε καλή κατάσταση το συγκρότημα του Χιμένεθ και με ανεβασμένη ψυχολογία, θεωρούμε ότι μπορεί να περάσει με σχετική άνεση από τη Θεσσαλία και θα επιλέξουμε το “διπλό” με χάντικαπ -1 γκολ, σε απόδοση 2.00 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η ΑΕΚ κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Προβάδισμα η ΑΕΛ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από την Κύπρο και τον αγώνα ΑΕ Λεμεσού – Ομόνοια. Αμφότερες προέρχονται από ήττες, 2-1 η ΑΕΛ από τον ΑΠΟΕΛ, 1-0 η Ομόνοια από τον Απόλλωνα Λεμεσού, αποτελέσματα που τις έχουν θέσει, ουσιαστικά, εκτός διεκδίκησης μίας θέσης στην πρώτη τετράδα. Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο, ωστόσο η πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της ομάδα της Λεμεσού, μας οδηγεί στην επιλογή του 1 DNB, σε απόδοση 1.80 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Μεγάλο σκορ στη Λάρισα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Λάρισα/Φάρος – ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενοι 84.4 πόντων ανά αγώνα, ενώ επιθετικά είναι μέτριοι με 74.3 πόντους κατά μέσο όρο. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, παίζει πολύ καλύτερη άμυνα “επιτρέποντας” 76 πόντους ανά αγώνα, σκοράροντας 79. Ο “δικέφαλος” το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μπορεί σκοράρει αρκετά απέναντι στην όχι και τόσο αποτελεσματική άμυνα της Λάρισας. Καλή επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί Over 153.5 πόντοι σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.