ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Συγκίνησε στο “Πάμε Πακέτο” ο Ιγκουαϊν (vid)

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν βρέθηκε στο ιταλικό "Πάμε Πακέτο".

Συγκίνησε στο

Οι γονείς του Λουίτζι θέλησαν να κάνουν ένα χαρούμενο δώρο στον μεγαλύτερο τους γιο καθώς πέρσι έχασαν τον μικρό της οικογένειας, τον Σαλβατόρε σε ηλικία 17 ετών.

Ο Λουίτζι είδε τον αγαπημένο του αδερφό να χάνει τη μάχη με τη ζωή από τον καρκίνο και θέλησαν να δουν τον μεγαλύτερο τους γιο ξανά με χαμόγελο.

Ετσι, αποφάσισαν να πάνε στην εκπομπή και να του έχουν ως έκπληξη τον Αργεντινό φορ της Γιουβέντους.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν βρέθηκε στο πλατό και αγκάλιασε τον θαυμαστή του προσφέροντας του την φανέλα του και δύο εισιτήρια για τη Νέα Υόρκη, αφού αυτό ήταν το όνειρο του για να πάει κάποια στιγμή με τον αδερφό του, αλλά δεν πρόλαβε.

Δείτε το βίντεο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE