ΚΛΕΙΣΙΜΟ
KEI ΣΙ ΡΙΒΕΡΣ

«Για κάποιον λόγο με θεωρούν κορυφαίο σουτέρ»

Ο Κέι Σι Ρίβερς ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που δείχνει σ' αυτόν αλλά και στους συμπαίκτες του.

«Για κάποιον λόγο με θεωρούν κορυφαίο σουτέρ»

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Πράσινη»:

«Ποτέ δεν ήμουν εκτός παιχνιδιού. Κοιτάξτε τα συνολικά στατιστικά μου. Μπορεί να έχασα μερικά σουτ στα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν ανησυχώ. Κάνω αυτό που κάνω πάντα. Έχω βάλει μεγάλα σουτ, έχω κάνει μεγάλα παιχνίδια και καθένας μπορεί να πιστέψει ό,τι θέλει. Για κάποιον λόγο με θεωρούν έναν από τους καλύτερους σουτέρ στην Ευρώπη. Και φυσικά θα συνεχίσω να παίρνω τα σουτ»

Πάντως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό για τη συμπαράσταση. «Άκουγα το κοινό που φώναζε το όνομά μου, αλλά εγώ έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Σίγουρα πρόκειται για μια τεράστια ώθηση για μένα, αλλά εγώ πρέπει να κάνω τη δουλειά μου. Είναι πολύ ωραίο που έχουμε τους οπαδούς κοντά μας και εκτιμώ πολύ τη συμπαράστασή τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.