ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα: «Δείξαμε τις δυνατότητες μας»

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Εμάνουελ Ινσούα, επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του χθες έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ινσούα: «Δείξαμε τις δυνατότητες μας»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη νίκη, την οποία αξίζαμε γιατί παίξαμε πολύ καλά. Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα ήταν άσχημα αλλά σήμερα βγάλαμε την περηφάνια μας και τις δυνατότητές μας και θα πάμε καλύτερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είναι άλλη η εικόνα μας εντός και εκτός έδρας, αυτό πρέπει να το φτιάξουμε και να παίζουμε εκτός όπως στην έδρα μας. Δεν γίνεται να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτή η νίκη μας βοήθησε ψυχολογικά και θα έχουμε μια καλή συνέχεια. Όταν μπορούμε να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ρυθμό, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ παρά τα προβλήματα, εγώ έκανα το καλύτερο που μπορούσα και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι. Ο ατζέντης μου με είχε πληροφορήσει για κάποια πρόταση από την Αργεντινή, την απέρριψα γιατί είμαι χαρούμενος εδώ και πιστεύω πως μπορώ να δώσω πολλά. Μπορώ να προσφέρω πολλά σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.