ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλαχοδήμος: «Να κάνουμε το πρώτο διπλό»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδημης έδωσε το έναυσμα για το νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στη Ριζούπολη.

Βλαχοδήμος: «Να κάνουμε το πρώτο διπλό»

Αναλυτικά όσα είπε στη «Live Sport»:

Για τη σημασία της νίκης: «Πάντα είναι ωραίο να νικάς στα παιχνίδια, γιατί αυτόματα ανεβαίνει η ψυχολογία. Για μας είναι ακόμα πιο σημαντικό επειδή παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε μία άνετη νίκη. Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό κι ελπίζω να πετύχουμε επιτέλους μία νίκη εκτός έδρας».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Πρέπει να παίξουμε όπως κάνουμε συνήθως στη Λεωφόρο. Όλοι θέλουμε να νικήσουμε εκτός έδρας, το ψάχνουμε πολύ, αλλά κάτι μας λείπει. Εύχομαι να βρούμε τον τρόπο να δείξουμε αυτά που μπορούμε, γιατί έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε εκτός έδρας. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον στόχο στο πρωτάθλημα: «Ο στόχος μας είναι να νικάμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πούμε ότι θέλουμε να πετύχουμε εκείνο ή κάτι άλλο. Πάμε ματς με ματς, προπόνηση με προπόνηση, να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε όσες νίκες μπορούμε».

Για το αν περίμενε αυτό το ξέσπασμα: «Πιστεύω στην ομάδα, όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας, παίξαμε πολύ καλά, όπως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν ήταν το πιο “ήσυχο” ματς που πέρασε φέτος: «Όχι και το πιο ήσυχο, αλλά με χαροποιεί περισσότερο το γεγονός ότι νικήσαμε με διαφορά πολλών γκολ.»

Για το αν είναι πλεονέκτημα το γεγονός πως πλέον αγωνίζονται όσοι το έχουν επιλέξει, παρά τα προβλήματα: «Πιστεύω ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορά. Όλοι ξέρουμε τα προβλήματα, αλλά μέσα στο γήπεδο πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα. Παίζουμε για τον Παναθηναϊκό, πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας, να δείξουμε ότι μπορούμε και για μας και για τον κόσμο, γιατί μόνο έτσι μπορεί να γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.