ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

Κοντά στον Μυστακίδη – Ανοιχτό για Κάτσε, Κωνσταντινίδη

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση του Μυστακίδη, μετά την έγκριση του Σαββίδη, ενώ ανοιχτά μένουν τα θέματα των Κάτσε- Κωνσταντινίδη.

Κοντά στον Μυστακίδη - Ανοιχτό για Κάτσε, Κωνσταντινίδη

Ο Γιάννης Μυστακίδης αποτελεί διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη μιας και το πρόβλημα του Παναθηναϊκού εντοπίζεται στην επιθετική του γραμμή. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε ακόμα ένα βήμα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, της μεταγραφής δηλαδή του 23χρονου επιθετικού (παίζει και στην κορυφή και σαν περιφερειακός) στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Λούμπος Μίχελ έδωσε το «ok» ώστε να γίνει διαπραγμάτευση με το τριφύλλι σχετικά με τους παίκτες που το απασχολούν.

Οι πράσινοι θα ήθελαν να πάρουν τους παίκτες πληρωμένους από τον ΠΑΟΚ με σκοπό να τους κάνουν δικούς τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό βέβαια στην περίπτωση του Μυστακίδη δεν ειναι και παρά πολύ εύκολο. Αντίθετα, είναι πιθανό η μεταγραφή του Κωνσταντινίδη να γίνει με αυτό τον τρόπο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.