ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με τέσσερις «πράσινους» οι κλήσεις Σκουρτόπουλου για την Εθνική

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ. Ποιοι καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλαβαν «προσκλητήριο» από τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Με τέσσερις «πράσινους» οι κλήσεις Σκουρτόπουλου για την Εθνική

Δηλώθηκαν στη λίστα της FIBA οι 24 καλαθοσφαιριστές οι οποίοι κλήθηκαν από τον Θανάση Σκουρτόπουλο για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Μουντομπάσκετ του 2019.

Η Εθνική Μπάσκετ θα αρχίσει σε λίγο καιρό την προετοιμασία τις για τις δύο αναμετρήσεις του Φεβρουαρίου με Μεγάλη Βρετανία και Εσθονία. Ματς τα οποία θα γίνουν στο Ηράκλειο.

Στις κλήσεις του Σκουρτόπουλου συμπεριλαμβάνονται τέσσερις καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι Νικ Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ίαν Βουγιούκας και Ντίνος Μήτογλου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.627 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δηλώθηκαν στην FIBA 24 παίκτες οι οποίοι θα είναι στην διάθεση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Θανάση Σκουρτόπουλου, για το δεύτερο “παράθυρο” των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η επόμενη υποχρέωση της Εθνικής ομάδας, είναι την Παρασκευή 23/2 και την Κυριακή 25/2 οι αγώνες με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία αντίστοιχα που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης και το κλειστό στα “Δύο Αοράκια”. Οι 24 παίκτες είναι: Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστανά), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Ντίνος Μήτογλου(Παναθηναϊκός), Γιάννης Μπουρούσης (Ζεϊγιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ), Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...