ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Νέα πρόταση από Μαλίν για Κουλιμπαλί, «σφήνα» από τη Λέγκια

Νέα, βελτιωμένη, πρόταση από τους Βέλγους για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, στο κόλπο και η Λέγκια Βαρσοβίας. Τελειώνει σύντομα η υπόθεση.

Νέα πρόταση από Μαλίν για Κουλιμπαλί, «σφήνα» από τη Λέγκια

Καθοριστικές είναι οι επόμενες ημέρες για την υπόθεση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, φέρνοντας ένα ικανοποιητικό ποσό στο ταμείο της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», η Μαλίν επανήλθε πραγματοποιώντας νέα, βελτιωμένη, πρόταση για τον αμυντικό από το Μάλι, ανεβάζοντας την προσφορά της στις 500.000 ευρώ. Το εν λόγω ποσό ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μένει να επέλθει συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του βελγικού συλλόγου.

Παράλληλα, «μπάσιμο» της τελευταίας στιγμής για τον Κουλιμπαλί έχει κάνει και η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία θέλει να αποσπάσει το «ναι» του διεθνή αμυντικού, θέτοντας δίλημμα στον ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός εβδομάδας, με τον Κουλιμπαλί να καλείται να απαντήσει στο ερώτημα «Βέλγιο ή Πολωνία», αποδεχόμενος μία εκ των δύο περιπτώσεων ώστε να αποχωρήσει, φέρνοντας λεφτά στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...