ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Νέα πρόταση από Μαλίν για Κουλιμπαλί, «σφήνα» από τη Λέγκια

Νέα, βελτιωμένη, πρόταση από τους Βέλγους για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, στο κόλπο και η Λέγκια Βαρσοβίας. Τελειώνει σύντομα η υπόθεση.

Νέα πρόταση από Μαλίν για Κουλιμπαλί, «σφήνα» από τη Λέγκια | panathinaikos24.gr

Καθοριστικές είναι οι επόμενες ημέρες για την υπόθεση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, φέρνοντας ένα ικανοποιητικό ποσό στο ταμείο της ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 10.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την «Πράσινη», η Μαλίν επανήλθε πραγματοποιώντας νέα, βελτιωμένη, πρόταση για τον αμυντικό από το Μάλι, ανεβάζοντας την προσφορά της στις 500.000 ευρώ. Το εν λόγω ποσό ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μένει να επέλθει συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του βελγικού συλλόγου.

Παράλληλα, «μπάσιμο» της τελευταίας στιγμής για τον Κουλιμπαλί έχει κάνει και η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία θέλει να αποσπάσει το «ναι» του διεθνή αμυντικού, θέτοντας δίλημμα στον ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού».

Πάντως, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός εβδομάδας, με τον Κουλιμπαλί να καλείται να απαντήσει στο ερώτημα «Βέλγιο ή Πολωνία», αποδεχόμενος μία εκ των δύο περιπτώσεων ώστε να αποχωρήσει, φέρνοντας λεφτά στον Παναθηναϊκό.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close