ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ιστορία έγραψε και η ιστορία θα γράψει

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για ένα ιστορικό ματς στο ΟΑΚΑ και την ιστορία που θα γράψει για τα θέμα πίσω από τις κουρτίνες.

Η ιστορία έγραψε και η ιστορία θα γράψει

Αυτό που είδαμε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (ολοκληρώθηκε νύχτα) στο ματς του Παναθηναϊκού με το Λαύριο το βλέπουμε κάθε 20 τουλάχιστον χρόνια και προφανώς θα το δούμε σε άλλα τόσα. Άρα, μιλάμε για κάτι ιστορικό με το τελικό 120-118 να «γράφει» μια μέρα ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.