ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συζητήσεις με Χουλτ – Εκνευρισμένος ο Σουηδός

Η απόφαση για τον Χουλτ αναμένεται να βγει σήμερα και θα φανεί αν ο Παναθηναϊκός θα δικαιωθεί.

Συζητήσεις με Χουλτ - Εκνευρισμένος ο Σουηδός

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Σουηδός δε θα μείνει ελεύθερος.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι οι “πράσινοι” είναι σε ανοικτή γραμμή με τον παίκτη, ο οποίος, μάλιστα, έχει εκνευριστεί, σύμφωνα με την Πράσινη, με τον ατζέντη του, Νταλίν. Μάλιστα, έχει προσεγγίσει άλλον μάνατζερ, ώστε να βρει, επιτέλους, ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Εκτός από τη Νότιγχαμ, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα του εξωτερικού για τον Χουλτ και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...