ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποπληρωμή σε 10 δόσεις ο Βέμερ

Σε 10 δόσεις θα πρέπει να καταβάλει τα χρωστούμενα ο Παναθηναϊκός στον Γένς Βέμερ.

Αποπληρωμή σε 10 δόσεις ο Βέμερ

Το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε η αποπληρωμή των 497.822 ευρώ που είχαν επιδικαστεί στον Γερμανό να γίνει σε 10 δόσεις. Η πλευρά του Παναθηναϊκού ζητούσε να γίνει σε 45 δόσεις αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πράσινοι θα πρέπει να καταβάλουν ( από 2 Φεβρουαρίου) 49.782 ευρώ κάθε μήνα στον Γερμανό πλάγιο μπαμ για 10 συνεχόμενους μηνές. Με την υπάρχουσα κατάσταση αυτά τα χρήματα δύσκολα θα δίνονται από τον Παναθηναϊκό, με την υπόθεση να φαίνεται ότι θα οδηγηθεί και πάλι στα δικαστήρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...