ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαλύεται και αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός

Η διοικητική κρίση έγινε και αγωνιστική και πλέον ένας - ένας αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό.

Διαλύεται και αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός

Ήταν δεδομένο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να μη χρηματοτήσει άλλο την ομάδα και από τη στιγμή που επενδυτής μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί για να αναστήσει τον Παναθηναϊκό και σιγά – σιγά να τον φέρει ξανά στους δρόμους των επιτυχιών, αυτό που συμβαίνει τώρα, ήταν και το αναμενόμενο.

Ποιο; Μα, φυσικά, η διάλυση και στο αγωνιστικό. Πλέον, ότι υπήρχε στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, σε επίπεδο ρόστερ, σιγά – σιγά αλλάζει ριζικά, καθώς από τη μια οι απλήρωτοι παίκτες δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση και αποχωρούν και από την άλλη όσοι τρέχουν τώρα το μαγαζί ξέρουν ότι οι πωλήσεις είναι αναγκαίες για να παλέψουν μήπως και βγει η χρονιά.

Έχουν αποχωρήσει, κάνοντας προσφυγή οι Χουλτ και Κουτρουμπής, έχω πουληθεί ο Βλαχοδήμος, ο Μολέδο φεύγει και κανείς δεν ξέρει, τελικά, αν θα μπουν λεφτά στα ταμεία ή όχι, ο Βιγιαφάνιες είναι έτοιμος για μεταγραφή στην Τουρκία, ο Κουρμπέλης είναι πολύ πιθανό να πουληθεί κι αυτός, ενώ πιθανό είναι να αποχωρήσει και ο Κουλιμπαλί. Αν βάλουμε σε αυτούς και τις πωλήσεις του καλοκαιριού με Μπεργκ και Ζέκα να αποχωρούν, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ομάδα αυτή διαλύεται.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 3.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το επίπεδο στο ρόστερ θα πέσει κι άλλο, οι λύσεις για τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα είναι ελάχιστες, οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να είναι απλήρωτοι και το έργο της σωτηρίας θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.