ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικό: Νοκ άουτ ο Λοτζέσκι!

Ο Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας στην ανοικτή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ανέφερε ότι ο Ματ Λοτζέσκι είναι οριστικά νοκ-άουτ για το ματς με την Ζαλγκίρις Κάουνας για την Ευρωλίγκα.

Οριστικό: Νοκ άουτ ο Λοτζέσκι!

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα. Τις τελευταίες ημέρες έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και το… πάλευε για να δώσει το “παρών” στο παιχνίδι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, όμως, ανέφερε σήμερα ότι τελικά ο Λοτζέσκι θα παραμείνει εκτός, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...