ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Όταν λέω ότι το πρόγραμμα είναι… απίθανο, το εννοώ»

O Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στους εκπρόσωπους Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ (25/1). Τι είπε για το πρόγραμμα της διοργάνωσης αλλά και την πρόσφατη φόρμα του Παναθηναϊκού.

Πασκουάλ: «Όταν λέω ότι το πρόγραμμα είναι… απίθανο, το εννοώ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη media day του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας:

Για το παιχνίδι με τους Λιθουανούς: Σύμφωνα με πολλές απόψεις, και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ καλά φέτος, πολύ επιθετικά, αλλά και καλό μπάσκετ. Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ξέρουμε ότι αύριο πρέπει να παίξουμε επιθετικά σε άμυνα και επίθεση. Να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και μάλιστα γρήγορες»

Για την πρόσφατη φόρμα του Παναθηναϊκού: «Δεν είμαστε εκτός ρυθμού. Παίζουμε όμως πολλά δύσκολα παιχνίδιά. Όταν λέω ότι το πρόγραμμα είναι απίθανο, το εννοώ. Όταν χάνεις, είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις. Ξέρουμε ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, όπως το ξέρουν και οι παίκτες και οι οπαδοί».

Για την απουσία του Γιανκούνας: «Και ο Πάνγκος παίζει εξαιρετικά, αλλά και ο Ουάιτ στην ίδια θέση με τον Γιανκούνας. Και ο Ουλάνοβας μπορεί να παίξει στο 4. Έχουν λοιπόν παίκτες να τον αντικαταστήσουν. Κι εμείς θα έχουμε τον Ματ Λοτζέσκι εκτός. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 6.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...