ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Έχει εκπλήξει πολλούς η Ζαλγκίρις, αλλά είμαστε έτοιμοι»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για τη φετινή πορεία της Ζαλγκίρις, το ποσοστό ετοιμότητας του «τριφυλλιού» αλλά και το συναπάντημα με την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Γκιστ: «Έχει εκπλήξει πολλούς η Ζαλγκίρις, αλλά είμαστε έτοιμοι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ:

Για την πρόσφατη φόρμα της ομάδας: «Είναι η στιγμή να δείξουμε χαρακτήρα. Έχουμε βρεθεί κι άλλες φορές σε τέτοια θέση. Νομίζω πως και εμείς και οι οπαδοί θα είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι».

Για την απουσία του Γιανκούνας: «Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η Ζαλγκίρις έχει πολύ καλή ομάδα και καλό προπονητή. Είναι επαγγελματικό το επίπεδο και υπάρχουν παίκτες που αναπληρώνουν τους απόντες. Έχει εκπλήξει πολλούς η Ζαλγκίρις. Θα έχουμε πιο δύσκολο έργο».

Για τις ιδιαίτερες συναντήσεις Παναθηναϊκού – Γιασικεβίτσιους: «Aυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Ο Γιασικεβίτσιους έχει κάνει σπουδαία πράγματα με τον Παναθηναϊκό και θα λάβει την αναγνώριση του κόσμου, όπως συμβαίνει με τον Ομπράντοβιτς. Ωστόσο, όπως είπα, αυτό δεν μας αφορά εμάς τους παίκτες».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 60.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.