ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου σε δικηγόρο Ταυλαρίδη: «Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό»!

Ο διάλογος μεταξύ του Βασίλη Κωνσταντίνου και του δικηγόρου του Στάθη Ταυλαρίδη, Πάρη Ατλαματζόγλου, έξω από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Κωνσταντίνου σε δικηγόρο Ταυλαρίδη: «Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό»!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει νέα «ανάσα» από τις τρέχουσες εκδικάσεις των προσφυγών των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ και Ταυλαρίδη, οι οποίες θα επανέλθουν στο προσκήνιο εκ νέου στις 6-7 Φεβρουαρίου.

Η διαδικασία πάντως είχε ορισμένες έντονες στιγμές, με τον δικηγόρο του Στάθη Ταυλαρίδη να είναι έξαλλος με την απόφαση της έδρας στο να δώσει νέα αναβολή στην υπόθεση, ζητώντας την τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου άνοιξε διάλογο με τον Πάρη Ατλαματζόγλου, δικηγόρο του 38χρονου αμυντικού, λέγοντάς του ότι: «Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό και να λες ότι θα πέσει στη Β’ Εθνική», με τον Ατλαματζόγλου να απαντά: «Εγώ έχω δείξει υπομονή και έχουμε δώσει αναβολές, αλλά εσείς αρνείστε να πληρώσετε τον πελάτη μου».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 138.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τότε, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε σε ήρεμο τόνο από τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη να συζητούν μεταξύ τους τα θέματα που απασχολούν τις δύο πλευρές και όχι εκείνη την ώρα, ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ