ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου σε δικηγόρο Ταυλαρίδη: «Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό»!

Ο διάλογος μεταξύ του Βασίλη Κωνσταντίνου και του δικηγόρου του Στάθη Ταυλαρίδη, Πάρη Ατλαματζόγλου, έξω από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Κωνσταντίνου σε δικηγόρο Ταυλαρίδη: «Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό»! | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει νέα «ανάσα» από τις τρέχουσες εκδικάσεις των προσφυγών των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ και Ταυλαρίδη, οι οποίες θα επανέλθουν στο προσκήνιο εκ νέου στις 6-7 Φεβρουαρίου.

Παναθηναϊκός – Βόλος: Η ευφυέστατη κίνηση του Ιωαννίδη και το 4-0 του Βιτάλ (vid)
Παναθηναϊκός – Βόλος: Η ευφυέστατη κίνηση του Ιωαννίδη και το 4-0 του Βιτάλ (vid) 4.500 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διαδικασία πάντως είχε ορισμένες έντονες στιγμές, με τον δικηγόρο του Στάθη Ταυλαρίδη να είναι έξαλλος με την απόφαση της έδρας στο να δώσει νέα αναβολή στην υπόθεση, ζητώντας την τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου άνοιξε διάλογο με τον Πάρη Ατλαματζόγλου, δικηγόρο του 38χρονου αμυντικού, λέγοντάς του ότι: «Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό και να λες ότι θα πέσει στη Β’ Εθνική», με τον Ατλαματζόγλου να απαντά: «Εγώ έχω δείξει υπομονή και έχουμε δώσει αναβολές, αλλά εσείς αρνείστε να πληρώσετε τον πελάτη μου».

Τότε, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε σε ήρεμο τόνο από τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη να συζητούν μεταξύ τους τα θέματα που απασχολούν τις δύο πλευρές και όχι εκείνη την ώρα, ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close