ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτοί είναι οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η τριάδα που βγήκε από την κλήρωση για τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Αυτοί είναι οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Γνωστοποιήθηκαν σήμερα οι ορισμοί των διαιτητών για τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της Basket League, η οποία περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το ντέρμπι θα διευθύνει η τριάδα των: Παναγιώτη Αναστόπουλου, Τάσου Πηλοΐδη και Χρήστου Παναγιώτου. Υπενθυμίζουμε ότι το τζάμπολ έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου στις 19:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ