ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λεκαβίτσιους: «Απίστευτο αυτό που συνέβη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους «έβγαλε» το «καπέλο» στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τονίζοντας παράλληλα ότι νιώθει πολύ καλύτερα πλέον ως μέλος της ομάδας.

Λεκαβίτσιους: «Απίστευτο αυτό που συνέβη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το πρώτο διάστημα παρουσίας του στον Παναθηναϊκό αλλά και το επικείμενο ματς με την Ζαλγκίρις.

Ο Λιθουανός γκαρντ του «τριφυλλιού» δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έμεινε με το… στόμα ανοιχτό βλέποντας το ΟΑΚΑ να… χορεύει στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ τόνισε πως πλέον νιώθει αρκετά καλά ως μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λούκας Λεκαβίτσιους:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ως τώρα πορεία του στη σεζόν: «Οι εντυπώσεις μου από τις σεζόν είναι καλές. Τα πηγαίνω καλά, όπως και η ομάδα. Όλα είναι καλά. Όταν έλειψε ο Καλάθης είχε αυτοπεποίθηση, γιατί ήξερα πως θα παίζω τουλάχιστον 20′ και έβαλα μερικά σουτ. Ένιωσα ελεύθερος»

Για το πως νιώθει ως μέλος του Παναθηναϊκού: «Νιώθω καλύτερα πλέον στην ομάδα. Έχουμε πολλά συστήματα και ετοιμάζουμε κάτι καινούργιο για κάθε παιχνίδι. Νιώθω καλύτερα. Έχουμε ψηλούς που παίζουν με αλλαγές και το χρησιμοποιούμε πολύ αυτό το σύστημα. Όταν αγωνίζομαι, προσπαθούμε να αλλάζουμε λιγότερο. Όμως, τα δοκιμάζουμε όλα. Στην επίθεση μας ζητάει να είμαστε επιθετικοί. Αυτό δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Αν είμαι μόνος, θα σουτάρω».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Αυτό που είδα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν το έχω δει ποτέ ξανά στη ζωή μου. Το λέω με σεβασμό στους οπαδούς της Ζαλγκίρις. Αυτό ήταν κάτι απίστευτο. Το γήπεδο ήταν γεμάτο με 20.000 οπαδούς και όλοι τραγουδούσαν. Εδώ όλοι είναι… τρελοί με το μπάσκετ. Οι οπαδοί μας είναι πολύ αποφασισμένοι. Έχουμε πολύ καλούς οπαδούς. Στην έδρα μας είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Αλλά, θα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο».

Για τη διαμάχη της Euroleague με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Κανένας δεν μιλάει γι’ αυτά. Μιλάμε λίγο με τον πρόεδρο. Βασικά, μιλάμε όταν έρχεται στα αποδυτήρια για να μας δώσει συγχαρητήρια ύστερα από μία νίκη. Πάντα βλέπει τους αγώνες μας»

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ: «Δεν περίμενα ότι η Ζαλγκίρις θα είναι τόσο ψηλά. Δεν ξέρω, είμαι κάπως ξαφνιασμένος. Είδα παιχνίδια τους και παίζουν πολύ καλά. Είναι έργο προπονητή. Οι παίκτες είναι πειθαρχημένοι στο προπονητικό πλάνο. Ίσως να μην το έχουν καταλάβει όλοι ακόμα, αλλά το προσπαθούν. Γι’ αυτό παίζει τόσο καλά η Ζαλγκίρις. Βλέπω όσα περισσότερα ματς της μπορώ. Αν είχα την ευκαιρία, θα τα έβλεπα όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.