ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Μάντζαρης μιλάει για πρώτη φορά για την πράσινη φανέλα στη Βαρκελώνη!

Προκαλούν απορία οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη

Ο Μάντζαρης μιλάει για πρώτη φορά για την πράσινη φανέλα στη Βαρκελώνη!

Στο πλαίσιο της ομιλίας του σε σπουδαστές της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στις εικόνες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από τις εξέδρες της Βαρκελώνης στο Final 4 του 2011, όπου απεικονίζεται να φορά την πράσινη φανέλα.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Βαγγέλης Μάντζαρης έτρεφε αισθήματα για το «τριφύλλι», ωστόσο ως επαγγελματίας αγωνίζεται εδώ και χρόνια στον Ολυμπιακό. Όμως, ο ίδιος ανέφερε στους σπουδαστές ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν προιόν φωτομοντάζ γεγονός που προκάλεσε την απορία όλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζαρη:

«Η πράσινη φανέλα είναι φωτομοντάζ. Βρέθηκα στο συγκεκριμένο σημείο, επειδή δεν υπήρχαν πολλά εισιτήρια ώστε να επιλέξω θέση στο γήπεδο της Βαρκελώνης».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.121 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...