ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίσκεψη σε… λιθουανικό φόντο για τον Λεκαβίτσιους (pic)

Δεν ξέχασε τους παλιούς γνωστούς του ο Λιθουανός.

Επίσκεψη σε... λιθουανικό φόντο για τον Λεκαβίτσιους (pic)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (25/1, 21:15) τη Ζαλγκίρις Κάουνας σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Euroleague, με την αποστολή των Λιθουανών να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Το γεγονός αυτό έσπευσε να το εκμεταλλευτεί ο καλαθοσφαιριστής των «πρασίνων», Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος μετέβη στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της Ζαλγκίρις, για να δει τους περσινούς συμπαίκτες και φίλους του.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο «Λέκα» τα… είπε με τους Παούλιους Βαλίνσκας και Μαρτίνας Σάιους.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.