ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ

«Κλείνει στη Νότιγχαμ ο Χουλτ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία ο Νίκλας Χουλτ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ.

«Κλείνει στη Νότιγχαμ ο Χουλτ»

Μπορεί αυτές τις μέρες στο προσκήνιο να είναι η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το σίριαλ με τον Νίκλας Χουλτ. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή,Μάρτιν Νταλίν, έχει κάνει τις επαφές του και ο πελάτης του είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ.

Φυσικά υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό, είτε να πάει ως ελελυθερος είτε φυσικά με μεταγραφή από το τριφύλλι. Η πρώτη θα συμβεί αν ο Χουλτ κερδίσει την προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού ενώ ο δεύτερος εφόσον το δικαστήριο αποδεκτεί το γεγονός ότι ο Χουλτ έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα.

Πιο συγκεκριμένα οι Άγγλοι αναφέρουν ότι ο Χουλτ έχει συμφωνήσει με τη Νότιγχαμ για διπλάσιο συμβόλαιο απ’ αυτό που είχε στον Παναθηναϊκό και πως η Νότιγχαμ είναι διατεθειμένη (αν ο παίκτης δεν μείνει ελεύθερος) να δώσει ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ για τη μεταγραφή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.