ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου σε δικηγόρο Ταυλαρίδη: «Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό»!

Ο διάλογος μεταξύ του Βασίλη Κωνσταντίνου και του δικηγόρου του Στάθη Ταυλαρίδη, Πάρη Ατλαματζόγλου, έξω από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Κωνσταντίνου σε δικηγόρο Ταυλαρίδη: «Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό»!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει νέα «ανάσα» από τις τρέχουσες εκδικάσεις των προσφυγών των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ και Ταυλαρίδη, οι οποίες θα επανέλθουν στο προσκήνιο εκ νέου στις 6-7 Φεβρουαρίου.

Η διαδικασία πάντως είχε ορισμένες έντονες στιγμές, με τον δικηγόρο του Στάθη Ταυλαρίδη να είναι έξαλλος με την απόφαση της έδρας στο να δώσει νέα αναβολή στην υπόθεση, ζητώντας την τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου άνοιξε διάλογο με τον Πάρη Ατλαματζόγλου, δικηγόρο του 38χρονου αμυντικού, λέγοντάς του ότι: «Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Παναθηναϊκό και να λες ότι θα πέσει στη Β’ Εθνική», με τον Ατλαματζόγλου να απαντά: «Εγώ έχω δείξει υπομονή και έχουμε δώσει αναβολές, αλλά εσείς αρνείστε να πληρώσετε τον πελάτη μου».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τότε, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε σε ήρεμο τόνο από τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη να συζητούν μεταξύ τους τα θέματα που απασχολούν τις δύο πλευρές και όχι εκείνη την ώρα, ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.