ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι ισχύει με Χουλτ και Νότιγχαμ του Μαρινάκη

Διαβάστε το παρασκήνιο.

Τι ισχύει με Χουλτ και Νότιγχαμ του Μαρινάκη

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το θέμα του Νίκλας Χουλτ, την εμπλοκή του Ολυμπιακού και τη Νότιγχαμ. Η αλήθεια είναι ότι τις προηγούμενες ημέρες έγιναν πολλά στο θέμα, με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να εκνευρίζεται με τον μάνατζέρ του και να απευθύνεται αλλού για να βρει ομάδα να παίξει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σουηδός έχει συμφωνήσει με τη Νότιγχαμ να πάει εκεί αν μείνει ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός δεν συνανεί να πάει εκεί ο παίκτης έναντιο 300.000 ευρώ, κι αυτό διότι πρόκειται για ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που “τρέχουν” τις αγοραπωλήσίες να είναια αρνητικοί.

Αν, τελικά, ο Παναθηναϊκός κερδίσει την υπόθεση, ο Χουλτ δεν θα πάει στη Νότιγχαμ, εκτός απροόπτου. Ηδη, ο Χουλτ προπονείται μόνος του και περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...