ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (21:15 - PANATHINAIKOS24.GR, NS2)

Επιστροφή στις νίκες στο “καυτό” ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζαλγκίρις στο κλειστό του ΟΑΚΑ (21:15) για την 20η αγωνιστική της Euroleague, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να ψάχνει επιστροφή στις νίκες.

Επιστροφή στις νίκες στο

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Καταλανού και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στην Ευρωλίγκα, δίνοντας χαρά στον κόσμο τους που θα δώσει ξανά δυναμικό “παρών” στο ΟΑΚΑ, μετατρέποντας το κλειστό σε… κολαστήριο για τον αντίπαλο.  Μια σημαντική απουσία θα έχει και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αυτή του Παούλιους Γιανκούνας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η 20η αγωνιστική:  Πέμπτη 25/1 Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις 21:15 Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές 21:45 Ουνικάχα Μάλαγα-Μπασκόνια 21:45

Παρασκευή 26/1  ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάμπεργκ 19:00 Φενέρμπαχτσε-Μπαρτσελόνα 19:45 Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 20:00 Βαλένθια-Χίμκι 21:30 Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:45

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.