ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης: “Διαφωνώ με τις αποφάσεις της διοίκησης – Δεν είναι πλάνο σωτηρίας, αλλά διάλυσης”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε ότι διαφωνεί με τη νέα απόφαση της διοίκησης να μειώσει κι άλλο το μπάτζετ και τα πάντα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή!

Ουζουνίδης:

Αναλυτικά είπε στην κάμερα της NOVA ότι:

«Κοιτάξτε από τις 21/9 έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό. Όλο αυτό το διάστημα εργαζόμαστε όσοι έχουμε μείνει για τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς για εμάς κάθε βδομάδα αλλάζει το πλάνο. Χθες ήταν το αποκορύφωμα μίας αλλαγής. Το κόστος όπως μας ενημέρωσαν ήδη έχει πέσει κάτω από τα 6 εκατ. και όπως μας είπαν πρέπει να πέσει κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ. Δεν έχει σημασία για αυτούς πως θα γίνει αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο νούμερα, μόνο ποσά.

Είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος που πρέπει να το κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Καταλαβαίνετε ότι εγώ διαφωνώ με αυτό το πλάνο, δεν είναι σωτηρίας. Είναι πλάνο αγωνιστικής διάλυσης. Στο τέλος της ημέρας αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δεν είμαι εγώ και οι συνεργάτες μου. Είναι ο μεγαλομέτοχος και οι συνεργάτες του. Θα δούμε αν θα είμαι στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο. Παραμένω προπονητής του Παναθηναϊκού. Διαφωνώ με αυτό το πλάνο. Το πλάνο αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ για να παίζουμε μαζί του».

Για τον Βιγιαφάνιες: «Για τον Λούκας πιστεύω θα τελειώσουμε άμεσα το θέμα της μεταγραφής τους. Ο Λούκας, ο Κουλιμπαλί, ο Λουντ ήταν παιδιά που είχαν συμβόλαια που δεν ήταν ικανοποιητικά. Στόχος μου ήταν μετά να έρθουν αυτά τα παιδιά να συζητήσουμε και να κάνουν συμβόλαια ανάλογα με τις δυνατότητές μας».

Για τον Κουρμπέλη: «Ο Κουρμπέλης είναι ένα παιδί που η αξία του είναι ψηλή. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να φέρει πολύ περισσότερα χρήματα στην ομάδα».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για ενδεχόμενη ενίσχυση: «Αυτό που μας είπαν είναι ότι μπορείτε να πάρετε κάποιους παίκτες που το μπάτζετ τους να είναι πολύ χαμηλό».

Για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας: «Το αγωνιστικό έχει πάει σε δεύτερη μοίρα. Όλα είναι σε σχέση με τα νούμερα. Το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει αυτούς που κοιτάνε πως θα σωθεί η ομάδα».

Για το αν υπάρχει αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα: «Τα παιδιά που θα είναι εδώ θα κάνουν το καλύτερο».

Για το αν εμφανίζεται προβληματισμένος στους παίκτες: «Στους παίκτες μου τους λέω την αλήθεια και όπως είναι η κατάσταση. Δεν μπορώ να τους κοροϊδεύω. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναϊκού να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Αυτό που γίνεται είναι πρωτόγνωρο».

Για την εικόνα στο ματς με την Κέρκυρα: «Και στα άλλα παιχνίδια τα τελευταία δεν ήταν κακή η ομάδα. Στον πρώτο γύρο είχαμε βάλει 11 γκολ και στα τρία πρώτα του δεύτερου έχουμε πετύχει οκτώ γκολ. Αξίζαμε καλύτερα αποτελέσματα. Πληρώναμε κάποιες επιπολαιότητες. Στο τελευταίο ματς βγάλαμε πράγματα που έχουμε τις δυνατότητες. Για μένα βέβαια τη μια είναι έτσι, την άλλη άσχημα. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό να το χειριστείς. Άνθρωποι είναι δεν είναι απλά ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να βλέπουν κάποιον καλό συμπαίκτη τους να αποχωρεί. Είναι και ψυχολογικό».

Για την διχόνοια εντός του κλαμπ: «Να ρωτήσετε τους ίδιους. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι, άλλοι είναι τα αφεντικά».

Για το ποιοι θα παίξουν κόντρα στον Απόλλωνα: «Ο Όσκαρ θα φύγει αλλά πιθανώς θα παίξει. Δεν μπορώ να ξέρω όμως τι μπορεί να συμβεί. Σήμερα το βράδυ. Αύριο το πρωί. Αν δείτε ενδεκάδες σχήματα, πρόσωπα θα καταλάβετε».

Για τον μεγαλομέτοχο: «Πιστεύει κανείς ότι όποιες αποφάσεις έχουν παρθεί ήταν εν αγνοία του κ. Αλαφούζου; Πολλοί πιστεύουν ότι τον Παναθηναϊκό τον ελέγχουν Ουζουνίδης, Διαμαντόπουλος. Αυτό είναι λάθος. Ο Παναθηναϊκός έχει διοίκηση και μεγαλομέτοχο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γελάσουμε καμία μέρα. Είχαμε ένα πλάνο και ξαφνικά αυτό πάει να γίνει τώρα διάλυση. Άμα βρείτε άλλη ομάδα να έχει συμβεί αυτό… Δεν νομίζω ότι υπάρχει. Εδώ φτάσαμε στο σημείο να μας ζητηθεί να αποχωρήσει τραυματίας ποδοσφαιριστής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...