ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πίσπας: «Δεν γίνεται να πορευτούμε χωρίς στόχο, είμαστε Παναθηναϊκός»

Ο νεαρός Σωτήρης Πίσπας σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA στάθηκε στο ότι το τριφύλλι είναι μεγάλη ομάδα και δεν γίνεται να πορεύεται χωρίς στόχους.

Πίσπας: «Δεν γίνεται να πορευτούμε χωρίς στόχο, είμαστε Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πίσπας:

Για το ότι είναι ο μοναδικός επιθετικός: Είμαι ο μοναδικός επιθετικός αλλά δεν πρέπει να σκέφτομαι τίποτα γιατί είναι μια δύσκολη θέση και υπάρχει και ο Χρήστος. Φυσικά όμως είμαι μικρός ακόμα και έχω πολλά να μάθω. Δεν χρειάζεται βοήθεια ο Χρήστος είναι πολύ καλός παίκτης και κάνει εξαιρετική δουλειά

Για την διαφορά κ20 με την μεγάλη ομάδα: Έχει τεράστια διαφορά η κ20 με την μεγάλη ομάδα και ιδιαιτέρα στον παναθηναϊκό που είναι μια τεράστια ομάδα υπάρχουν μεγάλη παίκτες και έχουν περάσει πολύ καλοί παίκτες από την ομάδα, στην κ20 τα πήγαινα πολύ καλά και το ίδιο θέλω να κάνω και στην πρώτη

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: Φυσικά είναι πολύ σημαντικός για τον παναθηναϊκό και ιδιαίτερα για εμάς τους παίκτες που μας βοηθάει και κάνει πράγματα πάνω από της δυνάμεις του για εμάς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το 4-0 με την Κέρκυρα: Το ξέραμε ότι θα ξεσπάσουμε σε ένα παιχνίδι και τώρα έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Απόλλωνα.

Για το πρόβλημα που έχει εκτος έδρας ο Παναθηναϊκός: Μας προβληματίζει και μας στεναχωρεί που δεν κερδίζουμε εκτός έδρας και στεναχωρούμε και τον κόσμο που μας στηρίζει και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το Σάββατο για να δώσουμε χαρά σε όσους αγαπάνε αυτή την ομάδα.

Για το αν υπάρχει στόχος στην ομάδα: Δεν γίνεται να πορευτούμε χωρίς στόχο είμαστε Παναθηναϊκός δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό ο στόχος είναι η πεντάδα.

Για το αν μπορούν να σταθούν τα παιδιά από την ακαδημία στην μεγάλη ομάδα: Πιστεύω αυτό είναι καθαρά θέμα παιδιού στην ακαδημία γίνεται σπουδαία δουλειά εγώ είμαι δέκα χρόνια εδώ και γίνεται πού καλή δουλειά και όπως είπα είναι θέμα χαρακτήρα του παιδιού και το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στην μεγάλη ομάδα.

Για την πρώτη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα: Φυσικά είχα λίγο άγχος πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού ήθελα να αποδείξω κάποια πράγματα, ήθελα να σκοράρω φυσικά πίεση υπήρχε γιατί βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό.

Για τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα: Είμαι δέκα χρόνια στην ομάδα έχω ζήσει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό το νταμπλ του 2010 το κύπελλο και τώρα αυτή τη κατάσταση αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό και πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...