ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Τι ομάδα είναι ο Αλαφούζος;

Θα είχε ενδιαφέρον να απαντούσε ο Γιάννης Αλαφούζος στο ερώτημα για το αν υποστήριξε ποτέ τον Παναθηναϊκό. Είτε όταν ήταν παιδάκι, είτε τώρα. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Τι ομάδα είναι ο Αλαφούζος;

Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να έβγαινε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και να μας έλεγε τι ομάδα υποστηρίζει. Αν είναι πράγματι Παναθηναϊκός και αν ποτέ του αγχώθηκε στα σοβαρά για την ομάδα ή αν απλά βρήκε την ευκαιρία να μπει στο ποδόσφαιρο μέσω του Παναθηναϊκού προκειμένου να γίνει και γνωστός στο ευρύ κοινό και να εκπληρώσει τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Διότι να είναι πράγματι Παναθηναϊκός και να κάνει όλα αυτά που κάνει από τον Σεπτέμβριο κι έπειτα, αποκλείεται. Να είναι Παναθηναϊκός και να βλέπει πως η ομάδα πηγαίνει προς τον γκρεμό, κινδυνεύει με οριστική διάλυση και εκείνος αντί να τη βοηθήσει, της ρίχνει μια κλωτσιά για να πάει μια ώρα αρχύτερα, επίσης αποκλείεται.

Είναι αδύνατον να πιστέψει κάποιος ότι ο Αλαφούζος είχε την… ευλογία να βρεθεί στον δρόμο του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, να αντέχει όσα αντέχει από τον Σεπτέμβριο και μετά, να παραμένει στον σύλλογο με προσωπικό και επαγγελματικό κόστος και εκείνος όχι μόνο να του ζητάει μια συγνώμη, αλλά να του δίνει και εντολές πως θα πρέπει να κάτσει και να παλέψει με ένα μάτσο παιδάκια ώστε ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να σωθεί.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.279 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι εκείνος να παραμένει κλεισμένος μέσα σε ένα γραφείο, μακριά από την καθημερινότητα, μακριά από τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε, κοιτάζοντας όλο το οικοδόμημα να διαλύεται. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από το να μετατραπεί σε κάτι ανυπόληπτο. Τον χλευάζουν στα δικαστήρια οι δικηγόροι, τον λυπούνται οι αντίπαλοι. Και η μοναδική αντίδραση του ανθρώπου που παραμένει ακόμα και σήμερα μεγαλομέτοχος είναι: «Να πέσει το μπάτζετ στα 2 εκατομμύρια αλλιώς δεν… βγαίνουμε».

Όσοι κατηγορούν τον Αλαφούζο για σχέδιο διάλυσης του Παναθηναϊκού (το είπε πλέον ανοιχτά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης) έχουν απόλυτο δίκιο. Όσα… ανατριχιαστικά σενάρια κυκλοφορούν για σύμπραξη με ανθρώπους που ο ίδιος ο Αλαφούζος έβαζε απέναντι τα προηγούμενα χρόνια, επιβεβαιώνονται.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι Παναθηναϊκός. Πιθανότατα να μην υποστηρίζει τίποτα, μιας και από ποδόσφαιρο δεν έδειξε να… γνωρίζει και πολλά, πιθανότατα να είναι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Βέροια. Αλλά Παναθηναϊκός αποκλείεται να είναι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.