ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για παραίτηση

Τι είπε χθες στους συνεργάτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ποιες οι σκέψεις για παραίτηση από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για παραίτηση

Ο Έλληνας τεχνικός πληροφορήθηκε την Τετάρτη ότι πρέπει να γίνει νέο «ψαλίδι» στο μπάτζετ και μάλιστα άμεσα, παρότι απομένουν λίγες ημέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Η νέα εξέλιξη τον απογοήτευση και καταλαβαίνει κανείς ότι ο Εβρίτης είναι στα όριά του.

Ο Ουζουνίδης σκέφτηκε να παραιτηθεί και φυσικά μια τέτοια σκέψη δεν έχει βγει ακόμα από το μυαλό του, καθώς βλέπει ότι τα πάντα διαλύονται. Ο προπονητής των “πράσινων” ενημέρωσε  τους συνεργάτες του για την κατάσταση που διαμορφώνεται πλέον με την απόφαση της διοίκησης και επικράτησε η άποψη  ότι πρέπει να παραμείνουν στον σύλλογο και να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Δεν μπορεί, όμως, κανείς να πει με σιγουριά τι θα συμβεί στο επόμενο διάστημα. Ολα κρέμονται σε μια κλωστή…

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...