ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ

Έρχεται για Κουρμπέλη η Σαμπντόρια

Άνθρωποι της Σαμπντόρια αναμένονται το Σάββατο στην Αθήνα ώστε να ανοίξουν κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Έρχεται για Κουρμπέλη η Σαμπντόρια

Έρχονται εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Σαμπντόρια, με τους Ιταλούς να επισπεύδουν τις διαδικασίες ώστε να τον αποκτήσουν.

Άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου αναμένονται το Σάββατο στην Αθήνα ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο στον αρχηγό του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, η επίσκεψή τους δεν φαίνεται ότι θα έχει μόνο διερευνητικό χαρακτήρα, καθώς οι της Σαμπντόρια φέρονται αποφασισμένοι να αρχίσουν κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό, στοχεύοντας στην απόκτηση του 24χρονου μέσου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 278.790 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κουρμπέλης έχει θέσει ως προτεραιότητα την Serie A, με τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού να κυμαίνονται στα 2 εκατ. ευρώ, ούτως ώστε να δώσουν το «ΟΚ» για την παραχώρηση του Έλληνα μέσου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ