ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Από την αμφισβήτηση στην αποθέωση: Οι 3 μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι του Καλάθη που τον έκαναν Νο1 στην Ευρώπη

Ούτε 1 χρόνο πριν, οι μουρμούρες για το πρόσωπό του θύμιζαν εκκωφαντικούς λεκτικούς πυροβολισμούς. Πλέον, έχουν μετατραπεί σε καθολικό χειροκρότημα…

Από την αμφισβήτηση στην αποθέωση: Οι 3 μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι του Καλάθη που τον έκαναν Νο1 στην Ευρώπη

Δεν χρειάζεται να διαθέτετε μνήμη ελέφαντα. Μπορείτε να είστε κάλλιστα «χρυσόψαρο» ή ο Χένρι Μόλεζον και να το θυμάστε- διάολε, δεν έχει περάσει πια και τόσος πολύς καιρός από τότε που ο τύπος με το 33 στην πράσινη πλάτη (ή το γαλανόλευκο 8) άκουγε τον κόσμο να του σέρνει τα χίλια μύρια όσα.

Κάντε μια υποτυπώδη βουτιά στο μνημονικό σας και θα το διαπιστώσετε: «Στεφάνης», «Βάλε ένα τρίποντο ρε Νικ, ένα!», «Τώρα δουλευόμαστε; 2 εκατομμύρια ευρώ αυτός;», «Τι ηγέτης ρε παιδιά, πλάκα κάνουμε;»- και πολλά ακόμα τα οποία θα τα εκτιμούσε δεόντως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, αλλά όχι η εθελούσια αυτολογοκρισία.

Περισσότερα εδώ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.