ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός προς Χριστίνας Τσιλιγκίρη

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απάντησε στην Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Παναθηναϊκός προς Χριστίνας Τσιλιγκίρη

Αναλυτικά η ανακοινωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Με έκπληξη διαβάσαμε χθες το απόγευμα τις δηλώσεις της γενικής γραμματέως του ΟΣΦΠ, κας Τσιλιγκίρη, με αφορφή την κριτική που δέχτηκε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του σωματείου της, μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

¨Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε στους φιλάθλους του Συλλόγου μας το σκεπτικό της απόφασης για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με βάση την ομάδα Νεανίδων. Η Διοίκηση λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σύλλογος δεν επιθυμούσε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1, όπως συνέβη και με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών. Δεχόμενη όμως μεγάλες πιέσεις από την ΕΟΚ αποφάσισε να ενισχύσει με όποιο τρόπο ήταν εφικτό την δευτεραθλήτρια Ελλάδος ομάδα των Νεανίδων, ζητώντας παράλληλα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ομοσπονδία τοποθετούσε τον Παναθηναϊκό όμως στον 2ο Όμιλο με αντιπάλους 11 ομάδες της Βορείου Ελλάδος, κάτι που σημαίνει ότι το κόστος των ταξιδιών θα ξεπερνούσε κατά πολύ το ήδη πολύ μικρό μπάτζετ, απαίτηση στην οποία ο Σύλλογος αδυνατούσε να ανταποκριθεί. Έτσι έχοντας να επιλέξουμε ανάμεσα στην πτώση του ΠΑΟ στην Α’ ΕΣΚΑ και στην πιθανή παραμονή της ομάδας στην Α1, αποφασίσαμε να πάρουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούσαν. Δυστυχώς η ομάδα μας μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να σημειώσει κάποια νίκη, με τελευταία ήττα αυτή από τον ΟΣΦΠ με 102-29 στη Γλυφάδα.

Αποτελέσματα με τέτοιες μεγάλες διαφορές στο μπάσκετ έρχονται αβίαστα όταν αγωνίζονται ομάδες διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών και δυναμικότητας, όπως η στελεχωμένη από την Εθνική Ελλάδος με την προσθήκη Αμερικανών αθλητριών ομάδα του Ολυμπιακού απέναντι στις νεανίδες του ΠΑΟ ή η πολύ αξιόλογη ομάδα του Παναθηναϊκού το 2008 με αθλήτριες όπως η WNBAer Αναστασία Κωστάκη, η Έριν Θορν και η νυν αθλήτρια του Ολυμπιακού Εβίνα Σταμάτη απέναντι στις άσημες νεανίδες του Άρη Χολαργού.

Από εκεί και πέρα στη ευχέρεια του κόσμου είναι να κρίνει αν τηρήθηκε περισσότερο το ευ αγωνίζεσθαι στο περσινό ζευγάρι Τερψιθέα-ΠΑΟ για την Α1 Γυναικών, όπου η ομάδα της Τερψιθέας αναγκαζόταν να αγωνίζεται με νεανίδες από κάποια αγωνιστική και έπειτα και για τον ΠΑΟ οι πέντε νεανίδες αθλήτριές του είχαν διψήφιο αριθμό λεπτών συμμετοχής και πόντων (με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τους 26 πόντους της κορασίδας πέρυσι Σύνθιας Εζέτζα στο εντός έδρας 106-30) ή στο παιχνίδι του Σαββάτου, όπου η πίεση σε όλο το γήπεδο για 40 λεπτά που εφάρμοσε η ομάδα του ΟΣΦΠ κράτησε τις νεανίδες του Παναθηναϊκού στους 29 πόντους.

Η κριτική του φίλαθλου κόσμου για τον προπονητή της ομάδας σας, κ. Μίσσα και τις αθλήτριές σας μετά από αυτό το παιχνίδι δεν είναι πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Κακώς λοιπόν κα Τσιλιγκίρη βάλετε κατά πάντων στον Παναθηναϊκό για να καλύψετε το εσωτερικό σας πρόβλημα.

Ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα με τους 1525 επίσημους τίτλους στα 110 χρόνια ζωής του και τους 2.500 αθλητές και αθλήτριες στο ενεργητικό του δε ζητάει οίκτο από κανέναν, ούτε μοιράζει non-papers, παρά εκφράζεται μόνο από τα ρεπορτάζ, τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου και τις επίσημες σελίδες κοινωνικής δικτύωσής του.

Δε δεχόμαστε μαθήματα ηθικής και σεβασμού από εσάς κα Τσιλιγκίρη, όταν εσείς δε σεβαστήκατε τον Παναθηναϊκό σαν υπεύθυνη αποστολής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του ΟΣΦΠ σε αγώνα στο κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος, επιτρέποντας ή προτρέποντας τον φροντιστή της ομάδας σας να πετάξει στο καλάθι των αχρήστων τα αναμνηστικά λαβαράκια που αντάλλαξαν οι αθλήτριες των δύο ομάδων πριν το τζάμπολ, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχει πληγεί όσο καμία άλλη από το οπαδικό μίσος και η χθεσινή γραπτή σας δήλωση δεν ήταν παρά ένα ακόμα κρούσμα αυτού του φαινομένου. Συνεχίζετε δυστυχώς να ρίχνετε νερό στο μύλο της τυφλής αντιπαλότητας με το αλαζονικό σας ύφος, τις προσβλητικές εκφράσεις και τις ανακρίβειές σας. Θα έπρεπε να σκεφτείτε δύο φορές πριν ανακινήσετε τα νερά που είχαν αρχίσει να ηρεμούν για το σωματείο σας, όπως έχουν πράξει εδώ και καιρό οι υπεύθυνοί του, παροπλίζοντάς σας από τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για να μην προκαλείτε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...