ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Όταν προπονείς τον Παναθηναϊκό δεν παραπονιέσαι, αλλά αγωνίζεσαι»

Ο Τσάβι Πασκουάλ επεσήμανε ότι όταν προπονείς μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, δεν μπορείς να στέκεσαι στη διαιτησία.

Πασκουάλ: «Όταν προπονείς τον Παναθηναϊκό δεν παραπονιέσαι, αλλά αγωνίζεσαι»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Όταν πήγαμε στο +20 ξεκινήσαμε να χάνουμε ενέργεια, φάση με τη φάση, λόγω των σερί παιχνιδιών που έχουμε παίξει. Μαζί με την ενέργεια, χάσαμε και τη συγκέντρωσή μας. Γι’ αυτό επέστρεψε η Ζαλγκίρις. Μετά ήταν δύσκολο το ματς. Είχαμε προβλήματα, δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ. Αλλά παλέψαμε, το πιστέψαμε και γι’ αυτό στο τέλος πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...