ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

Στο Κορωπί ο Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέδο αναμένεται να βρεθεί στο Κορωπί σήμερα, προκειμένου να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και τεχνικό τιμ.

Στο Κορωπί ο Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέδο, όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να μεταβεί από τώρα στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Ιντερνασιονάλ. Το σίριαλ αυτό διήρκεσε αρκετό καιρό, με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την 6μηνη απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Πλέον ο Μολέδο είναι έτοιμος να αναχωρήσει και πάλι για την πατρίδα του. Για το λόγο αυτό και θα μεταβεί σήμερα στο Κορωπί με σκοπό να μαζέψει κάποια πράγματα αλλά κυρίως να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και τεχνικό τιμ. Είναι δεδομένο ότι ο Ροντρίγκο Μολέδο πρόσφερε πράγματα στον Παναθηναϊκό και αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές ίσως να έμενε για περισσότερο καιρό στο τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.