ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Στήριγμα η Μπιλμπάο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Στήριγμα η Μπιλμπάο

Αυξημένες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα και έχουμε καταλήξει σε τέσσερις συνολικά προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από Ισπανία, Αγγλία, Ολλανδία και Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες διαδικτυακού στοιχήματος και casino έχοντας αποκτήσει νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.

Παίρνει το ντέρμπι η Μπιλμπάο

Ξεκινάμε από την Ισπανία και το ντέρμπι της χώρας των Βάσκων, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Έιμπαρ. Αήττητη πορεύεται η Μπιλμπάο στα εννέα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (3-6-0), με νίκη σήμερα έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο”. Η Έιμπαρ είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, αν και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αγνοεί το “τρίποντο”. Έδωσε αμφότερα τα ματς μπροστά στο κοινό της, αρχικά ηττήθηκε 0-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που «πληρώνουν» την έλλειψη λύσεων στην άμυνα. Απόψε γνωρίζουν ότι το παιχνίδι έχει χαρακτήρα “must win” για αυτούς και θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 1.90.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το No Goal στο Σέφιλντ

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Αγγλίας και τον αγώνα Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ρέντινγκ. Στην ίδια κατηγορία, την Τσάμπιονσιπ, αγωνίζονται αμφότερες και μάλιστα βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία, με μόλις τρεις βαθμούς να τις χωρίζουν. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί γκολ, ενώ σε ευρύτερο πλαίσιο μετρούν επτά διαδοχικά No Goal σε όλες τις διοργανώσεις! Η Ρέντινγκ, από την πλευρά της, έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις σε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της, έρχεται και αυτή από πέντε σερί No Goal! Ιδιαίτερα στιβαρές αμυντικά οι δύο ομάδες, αλλά την ίδια στιγμή δυσκολεύονται πολύ στο να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Λογική επιλογή αποτελεί το No Goal (να μη σκοράρει η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον), σε απόδοση 1.85.

Κερδίζει η Ντόρντρεχτ

Περνάμε στη Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα Ντόρντρεχτ – Ος. Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει εντός του 2018 η Ντόρντρεχτ, στο πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Γιονγκ Ουτρέχτης, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την πρωτοπόρο Φορτούνα Σιτάρντ, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0. Από δύο σερί επιτυχίες προέρχεται και η Ος, με αμφότερες να τις πανηγυρίζει εντός έδρας, επί των Ναϊμέγκεν και Γιονγκ Ουτρέχτης. Και οι δύο έρχονται από θετικά αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική πήραν μία σπουδαία νίκη επί της 1ης της βαθμολογίας, γιατί να μην κάνουν το ίδιο και απέναντι στην Ος, η οποία η αλήθεια είναι ότι παίρνει ίσως περισσότερα από ότι αξίζει μέχρι στιγμής. Στο 2.00 βρίσκουμε τον “άσσο” και θα μπει στις επιλογές μας.

Σε άνοδο η Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Βαλένθια – Κίμκι. Η ισπανική ομάδα βρίσκει τον καλό της εαυτό, την προηγούμενη αγωνιστική λίγο έλειψε να πάρει ένα σπουδαίο “διπλό” στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις, παίζει, γενικότερα, πολύ “σκληρά” και στην καλή της ημέρα εντός έδρας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Οι Ρώσοι, από την άλλη, έκαναν δύο πειστικές εμφανίσεις απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό, ωστόσο είναι σύνολο που δεν χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο των γηπεδούχων, μας οδηγούν στην επιλογή Βανέλθια -2.5, σε απόδοση 1.86.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...