ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το μεγάλο ξεπούλημα του Γιάννη Αλαφούζου!

Μοιάζει εξωπραγματικό. Μια ομάδα έτοιμη για πρωταθλητισμό, μια ενδεκάδα που έβγαζε μάτια στα ντέρμπι, διαλύθηκε. Με εντολή του Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός του προηγούμενου Απριλίου δεν υπάρχει πια.

Το μεγάλο ξεπούλημα του Γιάννη Αλαφούζου!

ζάντα φωτογραφίας: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 12 Απριλίου του 2017. Διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά οι: Μπεργκ, Κουρμπέλης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Βλαχοδήμος (πάνω σειρά). Χουλτ, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, Κλωναρίδης, Ζέκα (κάτω σειρά).

Αξία: 11,5 εκατομμύρια ευρώ!

Χρηστικότητα: Για τους ιστορικούς του μέλλοντος.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.