ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17:15, PANATHINAIKOS24.GR, NS1)

Με στυλ νεανικό για το πρώτο “διπλό”!

O Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων και των πολλών νεαρών ψάχνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Με στυλ νεανικό για το πρώτο

Μετά τα όσα συνέβησαν εντός της εβδομάδας και με πρόσφατες τις αποχωρήσεις Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, ο νεανικός Παναθηναϊκός ψάχνει το διπλό σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι αποχωρήσεις και τα προβλήματα δεν δίνουν άλλη επιλογή στον Μαρίνο Ουζουνίδη, που επέλεξε στην αποστολή παίκτες νεαρούς. Μάλιστα, οι 15 είναι Έλληνες και οι 7 προέρχονται από τις ακαδημίες.  Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Μολίνς και Λουτσιάνο, ο Χουλτ που είναι υπό παραχώρηση, ενώ από την ομάδα αποχώρησαν ήδη Βιγιαφάνιες και Μολέντο.

Ο Ουζουνίδης επιλέγει 4-2-3-1 με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, στην άμυνα τους Γιόχανσον δεξιά και Ινσούα αριστερά, τους Κολοβέτσιο και Οικονόμου στόπερ, τον Κουρμπέλη με τον Τζανδάρη στο κέντρο, τριάδα μπροστά τους Χατζηγιοβάνη στα δεξιά, Λουντ αριστερά και τον Άλτμαν πίσω από τον Δώνη.Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Ευαγγέλου, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Στάικος, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Πίσπας και Εμμανουηλίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE