ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέα απάντηση Ερασιτέχνη σε Τσιλιγκίρη: «Κάνετε ό,τι μπορείτε για να βρίσκεστε στη δημοσιότητα»

Νέα ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που απαντά στην πρότερη τοποθέτηση της γενικής γραμματέως του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνας Τσιλιγκίρη.

Νέα απάντηση Ερασιτέχνη σε Τσιλιγκίρη: «Κάνετε ό,τι μπορείτε για να βρίσκεστε στη δημοσιότητα» | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Mετά και τη νέα σας τοποθέτηση κα Τσιλιγκίρη αρχίζουμε να υποπτευόμαστε ότι επιθυμούσατε μια καριέρα σαν αθλήτρια αλλα τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως θα θέλατε. Κάνετε ότι είναι δυνατό για να βρίσκεστε συνεχώς στο φως της δημοσιότητας επισκιάζοντας τους αληθινούς πρωταγωνιστές, τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων σας. Είμαστε βέβαιοι ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων σας δεν τους γνωρίζει με τα ονόματά τους, σε αντίθεση με εσάς.

Φιλική νίκη στο Μοσχάτο
Φιλική νίκη στο Μοσχάτο 419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός μάλιστα ότι πιστεύετε ότι ο Παναθηναϊκός κίνησε γη και ουρανό για να μην βρεθείτε εσείς στο κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος και όχι η καλύτερη παίκτρια στην Ελλάδα για παράδειγμα, η Εβίνα Μάλτση, ισχυροποιεί τις υποψίες μας. Μάλλον εσείς κινήσατε γη και ουρανό για να έρθετε φέτος στο μεταξύ μας παιχνίδι στη Λεωφόρο αλλά τελικά «μείνατε εκτός αποστολής». Χωρίς να θέλουμε να μετριάσουμε την ιδιαίτερη χαρά σας, όπως λέτε, να σας πληροφορήσουμε ότι δεν ασχολείται όλος ο Σύλλογος μαζί σας, αλλά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όσον αφορά το τμήμα Futsal του Ομίλου, σας παραπέμπουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.panathinaikos1908.gr. Εκεί θα βρείτε όλες τις ανακοινώσεις και τα σχετικά νέα για την ομάδα μας και όχι στα σχόλια αθλητικών σελίδων στο facebook.

ΥΓ.Τα καλύτερα 25 ευρώ που μπορείτε να ξοδέψετε, είναι αγοράζοντας το βιβλίο «Και Χιλιάδες Τίτλοι» που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Θα μάθετε πολλά για τον μεγαλύτερο αθλητικό Σύλλογο της Ελλάδας, που δεν σέβεστε και τους 1525 επίσημους τίτλους του που αμφισβητείτε, για καθέναν από τους οποίους υπάρχει ιστορική απόδειξη. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και τίτλοι των παιδιών μας από τις Ακαδημίες, για τους οποίους είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, σε αντίθεση με εσάς μάλλον.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close