ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθεώθηκε ο Ουζουνίδης από τους οπαδούς!

Δείτε τι συνέβη μετά το τέλος του ματς.

Αποθεώθηκε ο Ουζουνίδης από τους οπαδούς!

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε όσο… μπορούσε ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο του ”διπλό” στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι 300 φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου χειροκρότησαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να διατηρήσει όρθια αγωνιστικά την ομάδα.

Παράλληλα, ο Εβρίτης τεχνικός γνώρισε νέο κύμα αποθέωσης κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια και λίγο πριν μεταβεί στο πούλμαν, οι οπαδοί τον ξεπροβόδισαν θερμά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ουζουνίδης μπήκε στο πούλμαν καταχειροκροτούμενος, με τους οπαδούς που είχαν συγκεντρωθεί δίπλα του να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.