ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίρνει σέντερ για… final four ο Παναθηναϊκος!

Η εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ξεκάθαρη και ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για τη μεταγραφή σέντερ που θα τον ανεβάσει επίπεδο και θα στον στείλει στο... Βελιγράδι!

Παίρνει σέντερ για... final four ο Παναθηναϊκος!

Οπως διαβάσατε και χθες, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, έδωσε ξεκάθαρη εντολή σε παίκτες και προπονητικό τιμ. “Πάρτε παίκτη να πάμε στο Βελιγράδι”, τους είπε, ανάβοντας επί της ουσίας το “πράσινο φως” για τη μεταγραφή ψηλού.

Στο «τριφύλλι» βλέπουν πως η φετινή ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να επιστρέψει σε φάιναλ φορ γι αυτό και θέλουν να βρουν το… τελευταίο κομμάτι του παζλ στο ρόστερ, ώστε η front line να γίνει πανίσχυρη.

Ενας παίκτης που βρίσκεται ψηλά στη λίστα, αλλά ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντησή του είναι ο Τζέρεμι Έβανς. Αν ο Αμερικανός δεν βρει ομάδα στο NBA, τότε θα φορέσει τα πράσινα. Σε διαφορετική περίπτωση οι πράσινοι θα στραφούν σε άλλον ψηλό με αθλητικά προσόντα και… από το πάνω ράφι. Ηδη, υπάρχουν 2-3 ακόμη περιπτώσεις που εξετάζονται. Το σίγουρο είναι ότι ο σέντερ που θα αποκτηθεί θα έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ (αθλητικότητα, ενέργεια) και φυσικά θα είναι παίκτης που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...