ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με Τσβόλε και Κορτράικ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Με Τσβόλε και Κορτράικ

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Σαββάτου και έχουμε ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια! Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία και Αργεντινή, ενώ μία επιλογή προκύπτει και από το πρόγραμμα του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τα νόμιμα καζίνο που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Προβάδισμα η Τσβόλε

Ξεκινάμε από την Ολλανδία και τον αγώνα Τσβόλε – Φίτεσε. Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι, οι οποίοι υποδέχθηκαν την Μπρέντα της οποίας επικράτησαν με 1-0 χάρη στο τέρμα του Μοκτάρ. Η Φίτεσε, από την πλευρά της, έχει δώσει δύο παιχνίδια μέσα στο 2018, αρχικά κέρδισε 0-1 τη Σπάρτα Ρότερνταμ και στη συνέχεια έμεινε στο 1-1 με την Χέρενφεν. Η Τσβόλε είναι ιδιαίτερα σταθερή στο γήπεδό της, εκεί φέτος έχει ηττηθεί μόνο από την Αϊντχόφεν, ενώ οι φιλοξενούμενοι μακριά από το Άρνεμ χάνουν σημαντική από τη δυναμική τους. Επιλογή θα αποτελέσει ο 1 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Νίκη για Κορτράικ

Συνεχίζουμε με Βέλγιο και τον αγώνα Κορτράικ – Έουπεν. Η Κορτράικ μεσοβδόμαδα πήρε σπουδαίο “διπλό” επί της Μουσκρόν, της οποίας επικράτησε με 3-0, πανηγυρίζοντας, ταυτόχρονα, την πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η Έουπεν, από την άλλη πλευρά, υποδέχθηκε την Σαρλερουά, της οποίας επιβλήθηκε 1-0, μακριά από το γήπεδό της, ωστόσο, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση, σήμερα έχουν το πρώτο λόγο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 2.20.

Κερδίζει η Βέρντερ

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα. Η Βέρντερ την προηγούμενη αγωνιστική είχε δύσκολο έργο στο Μόναχο με αντίπαλο την Μπάγερν, πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 4-2. Επιστρέφει σήμερα στο γήπεδό της, εκεί όπου διατηρείται αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος και υποδέχεται την Χέρτα, η οποία στα δύο ματς που έδωσε μέσα στο 2018 κατόρθωσε να συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Συγκεκριμένα, στις 13/01 ηττήθηκε 1-0 στη Στουτγκάρδη, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έμεινε στο 1-1 με την Ντόρτμουντ στο Βερολίνο. Οι “πράσινοι” μπορούν να πάρουν σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 2.20.

Παίρνει αποτέλεσμα η Βελέζ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από την Αργεντινή και τον αγώνα Ντεφένσα Χουστίθια – Βελέζ Σάρσφιλντ. Μετά από 12 αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στη δέκατη θέση της κατάταξης, έχοντας 18 πόντους και βασικός τους στόχος είναι ένα “εισιτήριο” για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Τέσσερις νίκες έχει πανηγυρίσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Ντεφένσα, ωστόσο στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε από τη Σαν Μαρτίν με 1-0 στο Σαν Χουάν. Από την άλλη πλευρά, η Βελέζ θα έχει σήμερα νέο προπονητή στον πάγκο της, με τον Γκαμπριέλ Χάιντσε να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του. Στόχος της είναι να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν ταχύτερα την παραμονή της στην κατηγορία, πέρα από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, υπήρξαν και πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ το τελευταίο διάστημα, την περιμένουμε πιο δυνατή από εδώ και πέρα για αυτό και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90

Στηρίζουμε Σάσαρι

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Σάσαρι – Τορίνο. Από δύο διαδοχικές καλές εμφανίσεις έρχεται η Σάσσαρι, στην πολύ δυνατή έδρα της Καντού και κόντρα στην φορμαρισμένη Γιουβέντους, γεγονός το οποίο ενδεχομένως σηματοδοτεί πως το κακό διάστημα που είχε προηγηθεί έφτασε στο τέλος του. Η ομάδα από τη Σαρδηνία θέλει να επιστρέψει στις νίκες και σήμερα οι συνθήκες είναι ιδανικές για αυτήν, εξαιτίας της αποδιοργάνωσης που υφίσταται η Τορίνο μετά την αλλαγή προπονητή και την παραίτηση Μπάνκι. Εξάλλου, η Σάσσαρι στοχεύει να καλύψει και την διαφορά ήττας του πρώτου αγώνα δηλαδή μια διαφορά 5 πόντων, καθώς είχε ηττηθεί στο Τορίνο με 97-92. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχου και επιλογή είναι η Σάσσαρι -5.5 σε απόδοση 2.02.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE