ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γαρρής: «Ευχολόγια δεν χωράνε, ήττα όλων μας η επίθεση στον Ασβεστά»

Η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτη Γαρρή, για την επίθεση στον δημοσιογράφο, Άρη Ασβεστά.

Γαρρής: «Ευχολόγια δεν χωράνε, ήττα όλων μας η επίθεση στον Ασβεστά»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σταμάτης Γαρρής στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Έχουμε φτάσει στο σημείο σχεδόν να μην μας εκπλήσσει μια μαφιόζικου τύπου επίθεση σαν αυτή στον Άρη Ασβεστά. Σε έναν από τους εντιμότερους και καλύτερους δημοσιογράφους που διαθέτει το αθλητικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα. Αποτελεί ήττα όλων μας ο,τι συνέβη. Και κυρίως για εμάς που είμαστε μέσα σε όλο αυτό το ανοσιούργημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποτυγχάνουμε καθημερινά να αποβληθούν από το χώρο εγκληματικές οργανώσεις, συμμορίες και μαφίες. Ευχολόγια δεν χωράνε. Άλλωστε ζούμε σε μια χώρα που δεν μπορούμε να περιμένουμε δικαιοσύνη με την πραγματική έννοια του όρου. Μόνο αν ο καθένας μας ατομικά προσπαθήσει να γίνει καλύτερος, θα προκύψει κάποτε ελπίδα να υψώσουμε ασπίδα προστασίας στον Άρη και στον κάθε Άρη απέναντι στη μαφία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...