ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνει deal όπως με Βλαχοδήμο για Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός περιμένει πρόταση από την Σαμπτντόρια για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και θα ψάξει μια συμφωνία στην οποία ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι.

Ψάχνει deal όπως με Βλαχοδήμο για Κουρμπέλη

Θυμίζουμε ότι αυτό έχει γίνει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και την Μπενφίκα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Πορτογαλίας το καλοκαίρι.

Οι “πράσινοι” θα συζητήσουν με τη Σαμπντόρια και περιμένουν την πρότασή της. Θυμίζουμε ότι άνθρωπος της ιταλικής ομάδας βρέθηκε χθες στη Ριζούπολη για να παρακολουθήσει απο κοντά τον μεταγραφικό στόχο της, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα. Ολα αυτά τη στιγμή που στην Ιταλία, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ποσό που δίνεται στον Παναθηναϊκό είναι 1, 5 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» σε περίπτωση που ο Κουρμπέλης συμφωνήσει με την Σαμπντόρια ή με κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού, τότε ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει την παραμονή του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι εισπράττοντας κάποια χρήματα από τώρα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.