ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Ο Ολυμπιακός έχει το άγχος»

Ο Ίαν Βουγιούκας σε δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης επεσήμανε ότι την πίεση σήμερα την έχει ο Ολυμπιακός.

Βουγιούκας: «Ο Ολυμπιακός έχει το άγχος»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Και για τον κόσμο και για εμάς αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα. Πόσω μάλλον όταν είναι στην έδρα σου απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω είναι διαφορετικά γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει μπρος. Παλιότερα ο Ολυμπιακός δεν έιχε επιτυχίες και είχε μεγάλη πίεση. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό υπήρχε πίεση για να παραμείνουμε ψηλά. Και στις δύο ομάδες υπήρχε πίεση για νίκη».

Για τηγ φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού: «Κρατήσαμε έναν κορμό σε σχέση με πέρυσι και έγιναν κάποιες αλλαγές. Κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του. Έχουμε έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη, ενώ και ο Γκιστ παίζει εξαιρετικά. Υπάρχει ιεραρχία και ρόλοι στην ομάδα. Υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.441 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει αρνητικά αποτελέσματα, αλλά στον Ολυμπιακό θεωρούν πως με μια νίκη θα ανέβουν ψυχολογικά. Εμείς δεν θέλουμε να το επιτρέψουμε αυτό και θα παλέψουμε για νίκη».

Για την κούραση: «Όλοι λένε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Καλώς ή κακώς επηρεάζουν οι τραυματισμοί. Έχει να κάνει με την προπόνηση αυτό. Σε γενικές γραμμές οι προπονητές και το σταφ έχουν διαχειριστεί πολύ καλά το ροτέισιον. Υπάρχει κόπωση, αλλά δεν υπάρχουν θέματα τραυματισμών.

Όσον αφορά το θέμα της ψυχολογίας τόνισε: «Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο για να μας ανεβάσει για τη συνέχεια. Πιο πολλά θα κερδίσει ο Ολυμπιακός από τη νίκη. Και εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη όμως. Ο Ολυμπιακός έχει πιο πολύ ανάγκη τη νίκη από εμάς, αλλά εμέις δεν θα το επιτρέψουμε και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...